Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-03@14:48:26 GMT

انتقاد نماینده مجلس: آقازاده‌ها به سربازی نمی‌روند

تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۲۹۴۷۴

انتقاد نماینده مجلس: آقازاده‌ها به سربازی نمی‌روند

خبرگزاری مهر: سید محسن دهنوی در جلسه علنی مجلس طی اخطار قانون اساسی با انتقاد از پایمال شدن حقوق سربازان، گفت: در جریان بررسی لایحه بودجه امسال به همت مجلس، حقوق سربازان چهار برابر افزایش پیدا کرد.

وی بیان کرد: در حال حاضر ۳۵۰ هزار نفر در کشور به سربازی می‌روند و متأسفانه حقوق آنان پرداخت نمی‌شود. طبق قانون باید حقوق سربازان ۶۰ درصد حقوق پایه باشد، در حالی که صرفاً ۳۵۰ هزار تومان حقوق به سربازان داده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیئت رئیسه مجلس تصریح کرد: با این حقوق چه کسی می‌تواند زندگی کند؟ جای تأسف دارد که بدیهی‌ترین حق سربازان به آنان داده نمی‌شود، این در حالی است که مجلس ۵ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان بابت تأمین حقوق سربازان در نظر گرفت و بر این اساس کف حقوق آنان باید در یک ماه یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان باشد.

دهنوی افزود: بنده این موضوع را از ستاد کل نیروهای مسلح پیگیری کردم و پاسخ این بود که دولت می‌گوید این پول را نمی‌دهد و آن را در اولویت آخر گذاشته است.

وی گفت: در این زمینه شاهد پاس کاری بین سازمان برنامه و بودجه و سازمان هدفمندی یارانه‌ها هستیم و جای تأسف دارد که پرداخت حقوق سربازان در اولویت آخر و تعمیر استخر نهاد ریاست جمهوری و ۳۰۰ هزار میلیارد تومان رانت جهانگیری در اولویت اول است.

نماینده مردم تهران در مجلس تأکید کرد: مجلس این موضوع را مصوب کرده است اما دولتمردان می‌گویند ما آن را قبول نداریم که امام خمینی (ره) فرمودند: نمی‌شود از شما پذیرفت که بگویید ما قانون را قبول نداریم، غلط می‌کنید که قانون را قبول ندارید، قانون شما را قبول ندارد.»

دهنوی اظهار داشت: مجلس این موضوع را مصوب کرده و باید حقوق سربازان در سال ۱۴۰۰ افزایش یابد و پرداخت شود و رئیس جمهور موظف است که این موضوع را در دستور کار قرار دهد و عملیاتی کند.

وی تصریح کرد: حداقل تا زمانی که فرآیند سربازی اجباری را اصلاح نکردیم، باید حق و حقوق آنان داده شود، چرا که بسیاری از آنان جزو اقشار ضعیف جامعه هستند. مگر بچه‌های آقایان، مسئولان و آقازاده‌ها به سربازی می‌روند؟ نهایتاً آنان به شکل دیگری سربازی خود را می‌گذرانند.

عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: لازم است رئیس مجلس شورای اسلامی پیگیری کند تا حقوق سربازان مطابق با قانون مجلس پرداخت شود تا بلکه بخشی از درد و آلام آنان رفع شود.

در ادامه جلسه، سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی که ریاست جلسه را برعهده داشت خطاب به معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: لازم است این موضوع پیگیری شود و بنده حتماً در این باره با رئیس سازمان برنامه و بودجه هم صحبت خواهم کرد.

وی گفت: وضعیت سربازان مطلوب نیست و آنان برای رفت و آمد به پادگان‌ها هم پول توجیبی ندارند و وضع لباس، خوراک و سایر خدمات آنان هم مطلوب نیست.

نایب رئیس اول مجلس تصریح کرد: مجلس به درستی و به خوبی به این موضوع توجه کرد تا وضعیت معیشتی سربازان وظیفه ارتقا یابد. نسل وسیعی از جوانان ما در خدمت نظام هستند و ما خجالت زده هستیم که حتی به اندازه پول توجیبی هم نمی‌توانیم به آنان مبلغی را پرداخت کنیم.

قاضی زاده هاشمی گفت: مجلس منابع افزایش حقوق سربازان را تأمین کرده است و سازمان برنامه و بودجه نمی‌تواند برای خودش قانون را تفسیر کند. کسانی هستند که ۱۵ میلیون تومان حقوق می‌گیرند که افزایش حقوق آنان سریعاً انجام می‌شود اما افزایش حقوق سربازان در اولویت قرار ندارد و امیدواریم که دولت در این روزهای آخر با رسیدگی به محرومان و مستضعفان جامعه عاقبت به خیر شود.

 

منبع: فردا

کلیدواژه: نماینده مجلس آقازاده ها حقوق سربازان حقوق سربازان حقوق آنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۲۹۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد چمران از تناقضات در قانون نظام شورایی کشور

رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: قانون نظام شورایی کشور نسبت به قوانین سایر ساحت‌های حکومتی خیلی جوان است و پس از وضع قوانین بالادستی نسبت به تصویب مفاد قانونی درباره شوراها اقدام شد. همین موضوع، تناقضاتی را رقم زده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، مهدی چمران، شامگاه پنجشنبه در همایش روز ملی شوراها در مشهد با بیان اینکه شوراها نمایندگان صادق مردم در عرصه حکمرانی کشور هستند، اظهارداشت: اصول 101 و 106 قانون اساسی به طور محرز به ضرورت فعالیت نظام شورایی در کشور اشاره دارد و در بند 103 قانون اساسی هم تأکید می شود که مسئولان در بخش های حاکمیتی اعم از استاندار، شهردار و فرماندار، باید تابع قوانینی باشد که در شوراها به تصویب می رسند.

وی افزود: در این میان، اهمیت شوراهای محلی هم کم از مجلس شورای اسلامی نیست. شوراهای اسلامی شهر و روستا، پارلمان‌های محلی و انعکاس خواست و سلیقه مردم هستند که ارتباط بی‌واسطه و تنگاتنگی با مردم در هر بخش، شهر و استان دارند. در قانون، نظارت در مقیاس محلی و ملی بر عهده شوراها گذاشته شده و در ساحت‌های گوناگون همچون فرهنگ، اقتصاد، اجتماع و سیاست، این منتخبان ملت در شوراهای محلی هستند که به‌عنوان ناظر شایسته از طرف قانون معین شده‌اند.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: مدیریت یکپارچه، حلقه مفقوده‌ای است که امروزه ضرورت آن در سطح کلانشهرهای کشور بیش از پیش احساس می‌شود. مدیریت یکپارچه هم دو رکن اساسی دارند؛ یکی در گرو کار درست و منطقی نمایندگان شوراهای اسلامی است که جز خدمت به مردم دغدغه دیگری نداشته باشند و رکن دوم هم ناظر بر همکاری مسئولان دولتی و قضایی است که همراه و همگام با نمایندگان مردم باشند.

وی ادامه داد: قانون نظام شورایی کشور نسبت به قوانین سایر ساحت‌های حکومتی خیلی جوان است و پس از وضع قوانین بالادستی نسبت به تصویب مفاد قانونی درباره شوراها اقدام شد. همین موضوع، تناقضاتی را رقم زده که می‌توانست توسط نمایندگان مردم در نظام شورایی کشور اصلاح شود اما اکنون گرفتار این مسائل هستیم و باید این چالش برطرف شود.

چمران تصریح کرد: متاسفانه امروزه شاهدیم از بین 126 هزار نماینده‌ای که امروزه در سطح شوراهای اسلامی شهر و روستا فعالیت دارند، برخی افراد گاهی اوقات گرفتار هوا و هوس‌های نفسانی خود می‌شوند و دست به تخطی از قوانین و سرپیچی از سوگندی می‌زنند که با خدا، خون شهیدان و مردم دارند. بیش از دو دهه است که در نظام شورایی کشور در عرصه های مختلف فعالیت دارم و از روی تجربه مشاهداتی که به چشم دیده‌ام، این را به شما برادران و خواهران عزیز می‌گویم که اگر کار خالصانه و مخلصانه باشد، برکت الهی هم پشتیبان آن خواهد شد.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • تصویب یک طرح برای جرم‌انگاری انتقاد از اسرائیل در آمریکا
  • انتقاد از فروش لباس‌های غیرمأنوس با فرهنگ ایرانی در بازار
  • ببینید | انتقاد پیمان یوسفی از روند برکناری علی خطیر و خوشحالی مربی استقلال از این خبر روی آنتن زنده تلویزیون!
  • تصویب طرحی در آمریکا برای جرم‌انگاری انتقاد از اسرائیل
  • انتقاد چمران از تناقضات در قانون نظام شورایی کشور
  • نماینده چابهار: ماجرای باغ ازگل که بدون اطلاع امام جمعه به نام او زده شده، بر دین اثر منفی دارد یا چند تار موی زنان؟
  • عباسی: تضارب آرا در مجلس، طبیعی و لازم برای قانون‌گذاری بهتر است / وحدت در حل مشکلات و اقتدار نظام اولویت اصلی + فیلم
  • عباسی: : تضارب آرا در مجلس امری طبیعی و لازم برای قانون‌گذاری بهتر است/ وحدت در حل مشکلات مردم و اقتدار نظام اولویت اصلی مجلس است + فیلم
  • انتقاد دادستان کل کشور از تیترهای صفحه اول برخی روزنامه‌ها
  • مخالفت ۳۰ نماینده مجلس با افزایش ۱۰درصدی تعرفه‌های تاکسی‌های اینترنتی!