Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/یزد رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس در مورد گلایه‌های مطرح شده در خصوص طرح سربازی اختیاری که این روزها در فضای مجازی دست به دست می‌شود، آن را خلاف سیاست‌های نظام اعلام کرد و راجع به مشکلات معیشتی نیروهای نظامی نیز از افزایش حقوق آن‌ها در بودجه ۱۴۰۰ خبر داد.

طرح سربازی اختیاری که اخیراً بازتاب قابل توجهی در فضای مجازی داشته، در کنار مزیت‌هایی که برای آن مطرح می‌شود، از نگاه برخی از نیروهای نظامی و خصوصاً سربازان و جوانان طرح خوبی نیست چرا که اکثر این افراد معتقد هستند که این طرح صرفاً می‌تواند برای افراد دارای رفاه مالی مفید باشد و وظیفه دفاع از میهمن تنها به دوش قشر کم توان جامعه می‌افتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مطالبه تامل برانگیز در کنار مسائل معیشتی نیروهای نظامی، موضوعاتی است که تاکنون کمتر در مورد آن بحث شده و به گفته برخی از نیروهای نظامی و انتظامی، درجه‌دار بودن و سبقه خدمت معیارهای مهمی است که در حقوق و دستمزد آنها تاثیر قابل توجهی ندارد و این مقوله موجوب گلایه‌مندی آن‌هاست.

سردار «محمدصالح جوکار» رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس که خود از سابقه نظامی برخودار است، در گفت‌وگو با ایسنا در مورد طرح سربازی اختیاری می‌گوید: این تصمیم در حیطه اختیارات ستاد کل نیروهای مسلح کشور است اما اختیاری شدن سربازی و تخصصی شدن آن برای گروهی از مردم، خلاف سیاست‌های نظام است.

وی با تایید گلایه‌ی مردم با عنوان شکاف طبقاتی در طرح سربازی اختیاری، تصریح می‌کند: هر فردی باید یک بار در طول عمر خود آموزش دیده و آمادگی لازم را برای دفاع از کشور کسب کند چرا که این افراد نیروهای ذخیره کشور در مقابل تهدیدات به شمار می‌روند.

این مسئول با بیان این که در برخی از کشورها اقدام به پرورش سرباز حرفه‌ای (مانند الگوی طرح سربازی اختیاری) می‎شود، می‌گوید: نظام دفاعی کشور ما بر پایه مردم است و مردم عامل بازدارنده تهدیدات هستند به طوری که بسیج و نیروهای داوطلب ما را نیز مردم تشکیل می‌دهند و این گردان‌ها در کنار نیروهای تخصصی برقرارکننده امنیت کشور هستند.

رشد قابل توجه حقوق نیروهای نظامی در سند بودجه ۱۴۰۰

نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس با بیان این که وجود یکسری نیروی تخصصی و افراد فاقد آموزش و معاف شده با فرهنگ ایران و کشور ما نیز سازگاری ندارد، در خصوص مشکلات و گلایه‌های سربازان و افراد نظامی درجه‌دار نیز به خبرنگار ایسنا می‌گوید: کافی نبودن حقوق و مشکلات معیشتی و هر نوع مشکل دیگری در حوزه نیروهای نظامی و سربازان مسئله‌ای قابل قبول است که باید مورد بررسی قرار گیرد نه این که طرح‌هایی مانند سربازی اختیاری مطرح شود.

سردار جوکار با اشاره به بررسی مشکلات معیشتی و حقوق کارکنان نظامی و خصوصاً سربازان، اظهار می‌کند: در قانون بودجه ۱۴۰۰ کشور، این مسئله با رشد قابل توجهی در نظر گرفته شده و به دنبال رفع مشکلات آن‌ها هستیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی خدمت سربازی مجلس شورای اسلامی كميسيون شوراها و امور داخلي مشکلات معیشتی طرح سربازی اختیاری نیروهای نظامی بودجه ۱۴۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۹۳۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۴۰۰ اتوبوس به پایتخت در ۳۲ ماه اخیر

علیرضا زاکانی شهردار تهران در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه خبر در خصوص قرارداد با چین برای توسعه حمل و نقل عمومی گفت: تردد در تهران به صورت ۶۶ درصد استفاده از وسایل شخصی و ۴۴ درصد استفاده از وسایل نقلیه عمومی است و علت آن هم عقب افتادگی تاریخی در نوسازی زیرساخت هاست.

وی با بیان اینکه در کشور هر ظرفیتی داشتیم دنبال کردیم تا خرید‌ها از داخل صورت بگیرد، به طوری که قرارداد سه هزار دستگاه اتوبوس منعقد شد، تصریح کرد: طبق مستندات تهران ۱۱ هزار دستگاه اتوبوس نیاز دارد. ۳۲ ماه پیش روز معرفی بنده به عنوان شهردار هزار و ۸۸۰ اتوبوس تحویل گرفتیم که ۸۸۰ دستگاه آن فعال بود. امروز سه هزار و ۲۰۰ اتوبوس داریم که دو هزار و ۱۰۰ دستگاه اتوبوس در خطوط فعال هستند و تا چند روز آینده به سه هزار و ۴۰۰ دستگاه می‌رسد.

زاکانی با بیان اینکه ۶ هزار ون تهران مربوط به ۱۷ سال قبل بود و ۷۲ هزار تاکسی در تهران نیز وجود داشت که بخش قابل توجهی از آن با فرسودگی روبه رو بودند، اظهار کرد: پیش از سفر به چین برای اجلاس «یک کمربند یک جاده» قرارداد سه هزار دستگاه اتوبوس شامل دو هزار دستگاه دیزلی و هزار دستگاه برقی منعقد شد. پس از حضور در اجلاس پیگیری‌هایی برای انعقاد قرارداد مترو داشتیم.

وی افزود: در سال ۱۳۹۶ قراردادی برای ۶۹۱ دستگاه واگن مطرح شده بود و تا سال گذشته این طرح باقی مانده بود. پیش از سفر ما وزارت کشور در سفری این قرارداد را عملیاتی کرد. پس از ۶ سال عقب افتادگی که مقصر آن دولت قبلی بود، دولت انقلابی و جهادی اقدام کرد.

وی در ادامه یادآور شد: هشت رام قطار مترو به صورت کامل، ۱۰ رام قطعات و مابقی به صورت انتقال تکنولوژی وارد می‌شود. ما در چین با شرکت مربوطه اقدام به مذاکره کردیم و با پشتیبان مالی طرح نیز هماهنگی‌ها را انجام دادیم و قرارداد ۲۴ تا ۲۷ ماهه به ۱۲ تا ۱۴ ماه کاهش یافت و یک سال به نفع ایران شد.

زاکانی همچنین تصریح کرد: سهم اولیه ما دریافت شده بود و به همین دلیل یک سال به نفع ایران تمام شد. با مذاکره با چینی‌ها ۷.۵ میلیون یورو تکنولوژی ساخت بوژی را به ما دادند و مکلف شدند توسعه واگن سازی را برای ما انجام دهند. 

در قراداد چین ۲۵ میلیون یورو به نفع ایران عمل کردیم 

شهردار تهران با بیان اینکه این اقدام یک جهش برای داخل است، یادآور شد: میزان ساخت بوژی را برای کشور جلو انداختیم و ۲۵ میلیون یورو به نفع ایران تمام شد و فضای جدیدی برای خدمت در کشور فراهم شد. ۶۳۰ دستگاه نیز به ۷۹۱ دستگاه واگن رسید. نمونه کامل یک به یک خردادماه ساخته و در اواخر سال واگن‌ها وارد کشور خواهد شد. ما به دنبال داخلی سازی بهترین قطعات هستیم و به سمت تزئینات نرفته ایم. بنده آمده ام که مردم را خوشحال کنم و با وجود صدا‌هایی که شنیده می‌شود، ما توجهی به آن نداریم و مردم باید بدانند چه اتفاقات بزرگی در کشور رخ می‌دهد.

وی با اعلام اینکه اولین رام داخلی با همکاری مپنا، جهاد دانشگاهی و شرکت واگن سازی به صورت ۸۵ درصد داخلی سازی در حال تکمیل و یک افتخار برای کشور است، خاطرنشان کرد: ما خطوط را راه اندازی کرده ایم. مردم سال‌ها در مترو با زحمت رو به رو بودند، چون کسی به فکر آنها نبود.

ما به ازای ۲۵ سال گذشته در ۳ سال آینده، واگن وارد کشور خواهد شد

زاکانی با بیان اینکه ساخت خط ۸ و ۱۰ سال قبل آغاز شد و خط ۹ هفته آینده آغاز خواهد شد، گفت: تمام خطوط مترو غیر از خطوط ۹ و ۱۰ فعال هستند و یک انقلاب در مترو به عنوان زیرساخت ایجاد خواهد شد. ما به ازای ۲۵ سال قبل در سه تا چهار سال آینده، واگن وارد کشور خواهد شد. اورهال واگن‌ها نیز قابل مقایسه با گذشته نیست.

قیمت‌های طرف چینی ارزان‌تر و کیفیت بالاتر بود

شهردار تهران با اشاره به حضور خود در چین به دعوت شهردار پکن، تصریح کرد: موضوع حمل و نقل، هوشمندسازی، زیست محیطی و پسماند از موضوعات بحث ما در چین بودند. امروز انقلابی در چین در این بخش‌ها صورت گرفته و این مباحث برای آنها دیگر موضوعیت ندارد. ما سعی کردیم هدف‌گذاری مالی در این سفر داشته باشیم. قیمت‌هایی که در ایران به ما داده شده بود با چین قابل مقایسه نبود. قیمت‌های چین ارزان‌تر و کیفیت بالاتر بود.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • نظامیان آمریکا و روسیه در نیجر در پایگاهی واحد مستقر هستند
  • پیکر شهید «فرزین بلیان» در بانه تشییع شد
  • پیکر مرزبان شهید در بانه تشییع شد
  • اقرار مقام ارشد نظامی انگلیس به ضعف دفاعی این کشور در برابر حملات موشکی
  • افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی خلاف قانون است
  • انتقاد دادستان کل کشور از تیترهای صفحه اول برخی روزنامه‌ها
  • افزایش حقوق بازنشستگان قطعی شد؟ /پاسخ سخنگوی دولت
  • افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی برای دریافت مالیات بر ارزش افزوده خلاف قانون است
  • افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی برای دریافت مالیات خلاف قانون است
  • افزایش ۱۴۰۰ اتوبوس به پایتخت در ۳۲ ماه اخیر