Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران از مهر رئیس اداره سرباز ستادکل نیروهای مسلح گفت: مطلبی در مورد دریافت مالیات از مشمولان غایب بعد از ۲۸ سالگی مطرح شده است که نه تنها این مطلب صحت ندارد بلکه اصلا اولویت ستادکل هم نیست.

وی در تشریح این طرح گفت: قرار است افرادی که از ۲۸ سال به بعد به سربازی نرفته‌اند برای انجام هر گونه فعالیتی که نیاز به کارت پایان خدمت داشته باشد به دلیل اینکه کارت پایان خدمت ندارند مبلغی تحت عنوان مالیات تحت امنیت پرداخت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ابوترابی تأکید کرد: ما به ستاد کل نیروهای مسلح اعلام کرده‌ایم که مشمولان غایب از ۲۸ سالگی تا ۵۰ سالگی به بعد مالیات پرداخت کنند. اینکه ۵۰ سالگی را می‌گوئیم به این دلیل است که برای فرد ۵۰ ساله در قانون سربازی در نظر گرفته نشده است.

وی ادامه داد: این مالیات به این صورت است که ۵۰ درصد مبلغی که دیگران برای دریافت خدمات مانند اخذ گواهینامه و مسائل اینچنینی پرداخت می‌کنند را باید بیشتر پرداخت کنند. یعنی اگر اخذ گواهینامه ۱۰۰ هزار تومان قیمت دارد این فرد باید ۱۵۰ هزار تومان پرداخت کند.

نماینده مردم نجف آباد گفت: این موضوع برای سند زدن، سفر خارجه، خرید و فروش و هر رفتار دیگری که نیاز به کارت پایان خدمت داشته باشد، قابل اجرا است. حتی ما برای شرایط کاندیداتوری در مجلس و دیگر انتخابات هم قرار است رقمی را برای این افراد در نظر بگیریم.


صرف نظر از درست و یا غلط بودن طرحی که وی از آن سخن می‌گوید باید دید آیا این طرح تصویب شده است که الان اعلام عمومی می‌شود و یا فقط به عنوان یک طرح و نظریه است، در همین راستا با امیر دریادار دوم غلامرضا رحیمی پور گفت‌وگو کردیم که در واکنش به سخنان این نماینده اظهار کرد: کمیسیون مجلس در حال بررسی طرح‌های مختلف است و این نماینده در این برنامه تلویزیونی فقط نظر خود را به صورت شخصی اعلام کردند. این طرحی که نماینده از آن سخن گفته است نه نظر کمیسیون مجلس است و نه ستاد کل نیروهای مسلح با آن موافق است.

رحیمی پور تصریح کرد: این طرح فقط یک پیشنهاد است. ستاد کل نیروهای مسلح وظیفه دارد تمامی طرح‌ها را بررسی کند و در نهایت آنچه به صلاح نظام باشد را اعلام و اعمال کند.

رئیس اداره سرباز سرمایه انسانی ستاد کل نیروهای مسلح خاطرنشان کرد: طرحی که آقای ابوترابی از آن صحبت کردند باید بررسی شود و کار کارشناسی در آن انجام شود. منکر موارد مثبت طرح نمی‌شوم اما تا زمانی که یک طرح کارشناسی نشده و به تصویب نرسیده، نباید اطلاع رسانی عمومی شود. چرا که امکان دارد تمام طرح به دلایل مختلفی رد شود و طرح دیگری جایگزین شود.

اولویت ستاد کل نیروهای مسلح افزایش حقوق سربازان است

وی افزود: اما یک موضوعی را قاطعانه بگویم که ستاد کل نیروهای مسلح با هر گونه خرید خدمت سربازی قاطعانه مخالف است و هیچ برنامه و طرحی برای این موضوع ندارد.

امیر دریادار دوم با اشاره به اولویت فعلی ستاد کل نیروهای مسلح در رابطه با سربازان اظهار داشت: برای ما اولویت پرداخت حقوق سربازان است که باید از مبادی قانونی پیگیری شود و از مجلس شورای اسلامی انتظار داریم در این خصوص ما را یاری کنند.

رحیمی پور یادآور شد: مطابق قانون هر سرباز باید بین ۶۰ تا ۹۰ درصد حداقل حقوق کارکنان نیروهای مسلح را دریافت کند. در حالی که به دلایل مختلف از جمله کمبود بودجه، سربازان از مبلغ مصوبه کمتر حقوق دریافت می‌کنند و لذا اولویت ما همانطور که گفتم پرداخت کامل حقوق سربازان است نه چیز دیگری.

اَهم و مهم چیست؟

به گزارش مهر، افزایش حقوق سربازان، بهینه کردن طول مدت سربازی، مهارت آموزی و… مواردی هستند که پرداختن به آنها می‌تواندطول خدمت سربازی را برای یک سرباز به بهترین شکل نسبت به شرایط فعلی تغییر دهد. باید ابتدا حساب کرد که در کشور چند مشمول غایب داریم که الان بخواهیم به صورت فوریتی طرحی را برای آنها در مجلس عنوان کرد و از پرداختن به مهم‌ترین موضوعی که برای یک سرباز یعنی حقوقش مطرح است غافل شد.

حال که ستاد کل نیروهای مسلح رسماً اعلام کرده است که با خرید خدمت و طرح‌های جایگزین آن مخالف است باید طرحی برای مشمولان غایب در نظر گرفته شود که استفاده از این طرح تنها برای مشمولان غایب قبلی باشد و اینگونه نباشد که فردی بگویند چند سال به سربازی نروم و مشمول غایب محسوب شوم و از این طرح استفاده کنم و در نهایت هم مثل ماجرای خرید خدمت با ۸ سال غیبت نتواند طول مدت خدمت سربازی را بخرد و مجبور باشد با ۸ سال غیبت به سربازی برود.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: مشمولان غایب حقوق سربازان مالیات ستاد کل نیروهای مسلح ستاد کل نیروهای مسلح مشمولان غایب حقوق سربازان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۵۵۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای مالیات بر عایدی سرمایه چیست؟/ ببینید وقتی قانون تصویب شود چقدر باید مالیات بدهید؟ (فیلم)

عصر ایران ؛ فرزانه احمدی _ اخبار مربوط به تصویب یک قانون مالیاتی حالا مردم را نگران کرده است. قانونی که به مالیات بر عایدی سرمایه معروف است و مجلسی‌ها به آن طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی می‌گویند.

گزارش را اینجا ببینید

ماجرایش این است که از این به بعد خرید و فروش ملک، طلا، خودرو و ارز، مالیات برمی‌دارد، البته شرط و شروط‌هایی هم دارد. اگر ملکی بخرید و در کمتر از یک سال بفروشید، 60 درصد از سودی که به دست می‌آورید را باید مالیات بدهید. بعد از دو سال، 40 درصد، بعد از سه سال 20 درصد و بیشتر از 5 سال، باید5 درصد مالیات بدهید. وقتی خودرو، طلا و ارز می‌خرید، اگر زیر یک سال بفروشید باید 30 درصد سودتان را به دولت بدهید. یک تا دو سال بعد 20 درصد و بعد دو سال هم 10 درصد. 

حالا چند روز است طلافروشان تبریز و تهران اعتصاب کرده‌اند. گفته شده با تصویب طرح مالیات بر عایدی، طلافروشان باید برای دارایی‌های طلای بالای 150 گرمشان مالیات بدهند و فاکتورهایشان را به طور مرتب در سامانه مودیان مالیاتی ثبت کنند. البته ارث، جهیزیه، مهریه، طلا تا 200 گرم و ارز تا 2400 دلار برای مردم عادی از مالیات معاف است. اگر هم نیتتان از خرید و فروش کسب سود نباشد، مالیات به شما تعلق نمی‌گیرد. مثلا اگر بخواهید خانه بزرگتر بخرید، لازم نیست مالیات بدهید. اما حالا کارشناسان شک دارند که بتوان این طرح را اجرا کرد.

چون هنوز مشخص نیست افرادی که باید این مالیات را بدهند چطور شناسایی می‌شوند. اگر فردی چندمین خانه‌اش را بخرد اما قصد فروش نداشته باشد، مشمول مالیات نمی‌شود، اما اگر فرد مجبور به فروش شد، از کجا مشخص می‌شود که نیتش چه بوده؟ هنوز جزییات دقیقی مشخص نیست. همین است که مردم را نگران می‌کند. کسی که برای پس انداز، ماهانه بخشی از حقوق خود را طلا یا ارز می‌خرد تا سال بعد بتواند هزینه گران شدن رهن خانه‌اش را بدهد، آیا می‌تواند با اطمینان، نگران از دست رفتن سودش نباشد؟  این طرح ممکن است دردسرهای دیگری هم درست کند.

این گزارش را در این باره ببینید. 

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: اخطار به صاحبان خانه های خالی برای پرداخت مالیات نرخ مالیات بر عایدی سرمایه املاک، خودرو، طلا و ارز چقدر است؟

دیگر خبرها

  • مخالفت انجمن تجارت الکترونیکی با دریافت مالیات بر ارزش افزوده از تاکسی‌ های اینترنتی
  • اعلام نظر انجمن تجارت الکترونیکی درمورد دریافت مالیات بر ارزش افزوده تاکسی‌ های اینترنتی
  • معاون وزیر دفاع جمهوری آذربایجان با سرتیپ نصیرزاده دیدار کرد
  • مراکز خدمات رسان تفریحی کارگران افزایش می‌یابد
  • ماجرای مالیات بر عایدی سرمایه چیست؟/ ببینید وقتی قانون تصویب شود چقدر باید مالیات بدهید؟ (فیلم)
  • تصویب افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | حقوق حداقل‌بگیران چند درصد افزایش می یابد؟
  • امیر نصیرزاده: وضعیت دانشگاه‌های آمریکا نشان می‌دهد بیداری بزرگی رخ داده است
  • خبر خوش سخنگوی دولت برای بازنشستگان تامین اجتماعی
  • افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی برای دریافت مالیات بر ارزش افزوده خلاف قانون است
  • افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی برای دریافت مالیات خلاف قانون است